Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Bashkia Kuçovë

Këshilli Bashkiak

Këshilli Bashkiak Kuçovë i dalë nga zgjedhjet e 21 qershorit 2015 përbëhet nga 31 anëtare këshillit, në respektim të ligjit 139/2015 “Mbi vetqeverisjen vendore”, neni 46.

Anëtarët janë të shpërndarë sipas koalicioneve përkatëse: 23 mandate koalicioni i majtë dhe 8 mandate koalicioni i djathtë.

Shpërndarja gjinore e këshillit përbëhet nga 13 anëtare femra dhe 19 anëtar meshkuj.

Anëtarët e këshillit

 • Miranda Shkëmbi( PS )
 • Sybi Shehu( PS )
 • Anila Bardhi( PS )
 • Agim Prifti( PS )
 • Gjena Vërtopi( PS )
 • Mariglen Qorri( PS )
 • Mjaftore Dhimitri( PS )
 • Gjergji Mihali( PS )
 • Nikollaq Halilaj( PS )
 • Pilo Keri( LSI )
 • Lorena Pjetri( LSI )
 • Shkëlqim Fetahu( LSI )
 • Migerta Muça( LSI )
 • Agim Plaku( LSI )
 • Ermelinda Nito( LSI )
 • Ilirjan Koxhaj( PD )
 • Brikena Koroveshi( PD )
 • Gëzim Qato( PD )
 • Elisabeta Bostani( PD )
 • Ditar Qevani( PD )
 • Erjona Dyrmo( PD )
 • Besiana Bregu( PR )
 • Amza Qevani( BLD )
 • Safet Merko( PÇSH )
 • Flamur Brahimaj( AAK )
 • Sheri Marra( PLIDR )
 • Edmond Zeqo( PDIU )
 • Saimir Plaku( G99 )
 • Murat Bënja( AD )
 • Blerta Suli( PSM )